Bird Bike: De best geteste E-bike!

AD E-bike test

Tijdens de E-bike test van het AD in 2022 zijn er veel verschillende fietsen getest. Zo ook de Bird Bike. Deze fiets is dan ook het best uit de test gekomen! Deze test was voor E-bikes onder de €2500. Met een prijs van €1999 is dit een uitmuntende prestatie! De achterwielaandrijving wordt door het AD beschreven alsof de fietser geduwd wordt. ‘De fiets reageert heel direct, is strak en erop fietsen is echt fun.’ De stevige ondersteuning zorgt er voor dat de fiets erg sportief aanvoelt. Het is een mooi afgewerkte en hippe stadsfiets met de accu in het frame en het display in de stuurpen. De krachtige achterwielmotor in combinatie met de soepele derailleurversnellingen maken het een vlotte fiets waarop je ook makkelijk zonder ondersteuning kan fietsen.

Bird bike

Recentelijk heeft Jacobs Rijwielhandel de Bird Bike aan het assortiment toegevoegd. Vanwege de toenemende vraag naar dit type e-bike konden we er niet meer onderuit. Door de slimme gadgets is de e-bike een absolute must have voor de liefhebbers. De krachtige motor zorgt er voor dat je snel en comfortabel op je bestemming komt. Het geïntegreerde display geeft accuraat de snelheid en kilometerstand aan. De kilometerstand kan ook via de app van Bird worden bijgehouden. Via deze app wordt ook het alarm van de fiets ingeschakeld.

Bird app

Bij de aanschaf van een Bird Bike krijgt de klant een QR code mee. Wanneer de klant de Bird app download kan hij deze QR code scannen. De app zal de e-bike dan koppelen aan het profiel van de klant. Dit zorgt er voor dat iedere Bird bike uniek gekoppeld is aan één persoon. Dit kan niet veranderd worden tenzij de eigenaar zelf aangeeft niet meer in bezit te zijn van de Bird Bike.

Jacobs Rijwielhandel

Wilt u een proefrit maken of een demonstratie krijgen van de Bird Bike? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of via 0485-312429. Jacobs Rijwielhandel is een fietsenwinkel in Cuijk. Ook kunt u terecht voor reparaties in onze werkplaats. Kom langs bij de leukste fietsenmaker in Cuijk!

Terug naar blog