Fietsenmaker in Cuijk

Jacobs Rijwielhandel

Jacobs Rijwielhandel is al meer dan 85 jaar een begrip in Cuijk en omstreden. Wij proberen klanten altijd zo goed mogelijk op weg te helpen met elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Ook voor reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u vragen heeft over een fiets kunt u bij ons langskomen in de werkplaats. Hier proberen wij u fiets op een zo goed mogelijke manier te repareren.

Dé fietsenmaker in Cuijk

De fietsenwinkel van Jacobs bevindt zich op de Vorstendom 22 in Cuijk. Ook kunt u op dit adres terecht voor uw reparaties en vragen. Onze werknemers staan altijd voor u klaar en zullen u zo goed mogelijk te woord staan. Wij geloven nog steeds dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Daarom nemen we bij Jacobs Rijwielhandel voor iedere klant uitgebreid de tijd. Wanneer u op zoek bent naar een e-bike of stadsfiets zullen onze medewerkers u voorzien van advies op maat.

E-bikes

In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan elektrische fietsen. Zo proberen we altijd de fiets te zoeken die het best bij u past. In onze showroom staan e-bikes in verschillende prijsklassen. Daardoor hebben we vaak een fiets staan die voldoet aan uw wensen. Bekijk het assortiment elektrische fietsen op de website of kom langs in onze showroom voor het actuele aanbod. Ook voor een testrit bent u altijd welkom.

Stadsfietsen

Buiten e-bikes heeft Jacobs ook een gevarieerd aanbod aan stadsfietsen. Zo hebben we verschillende transportfietsen en mama fietsen in ons aanbod. Bent u op zoek naar een sportievere stadsfiets? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Twijfelt u welke fiets het best bij u past? Kom dan gerust langs voor advies op maat!

Kinderfietsen

Ook houdt Jacobs Rijwielhandel in het assortiment rekening met de kleine deelnemers van het verkeer. Daarom bieden wij een leuk aanbod aan veilige kinderfietsen aan. Deze kinderfietsen worden altijd rijklaar afgeleverd zodat de kleine avonturier veilig de weg op kan. Veiligheid staat bij ons altijd voorop als het aankomt op kinderfietsen.

Reparaties

Voor fietsreparaties in Cuijk kunt u uiteraard terecht bij Jacobs Rijwielhandel. Wij maken u fiets zo snel mogelijk in orde zodat u weer veilig de weg op kunt. Voor advies over uw fietsreparatie kunt u altijd bij ons binnen lopen. Doordat wij de klant voorop stellen durven wij te zeggen dat wij de leukste fietsenwinkel van Cuijk zijn!

Terug naar blog