Onze merken

RIH 

Sinds de herstart van Jacobs Rijwielhandel in 2013 hebben wij het merk RIH in ons assortiment. Dit is uiteraard niet zonder reden. Sinds het begin van onze fietsenwinkel in Cuijk hebben we goede ervaringen met het merk. De kwaliteit van RIH fietsen is erg goed en onze klanten zijn er enorm tevreden over. Dit maakt dan ook dat dit een van onze best verkochte merken is in de afgelopen jaren. RIH is een oer-Hollands fietsmerk dat de fietsen nog altijd volledig in Nederland fabriceert. Onderdelen zoals de motor en accu worden door RIH zelf ontwikkeld. Dit zorgt voor de ultieme rijervaring tijdens een fietstocht. Momenteel heeft het merk drie verschillende modellen e-bikes in het assortiment. Ook heeft het merk goede stadsfietsen. Bent u op zoek naar een RIH elektrische fiets of stadsfiets? Kom dan langs bij onze fietsenwinkel in Cuijk.

Hercules

Het merk Hercules verkopen we nu sinds een paar jaar. Veel van deze e-bikes beschikken over een Bosch systeem. De fietsen hebben een moderne uitstraling en voelen sportief aan. Hercules is een Duits merk wat bezig is met een naam voor zichzelf te maken. De e-bikes van Hercules zijn van hoge kwaliteit. Daardoor hebben wij deze elektrische fietsen toegevoegd aan ons assortiment. In onze winkel hebben we een ruim aanbod in Hercules elektrische fietsen zodat er altijd de juiste voor u tussen zit.

Vogue

Vogue is een merk dat ook fietsen in het goedkopere segment verkoopt. Dat maakt dit merk de ideale aanvulling voor onze fietsenwinkel in Cuijk. Vogue heeft een ruim aanbod in elektrische fietsen en stadsfietsen. Daardoor is er altijd wel een Vogue die bij u past! De nieuwe e-bikes van Vogue beschikken over een hoge kwaliteit accu en motor waardoor u optimaal kunt genieten van uw fietservaring. Bekijk de actuele voorraad Vogue fietsen in onze showroom.

Pointer

Pointer maakt al hoge kwaliteit fietsen sinds 1983! Het merk is afkomstig uit Friesland. Daar worden de fietsen tot de dag van vandaag nog in elkaar gezet. Pointer heeft een prachtig aanbod in stadsfietsen en e-bikes. Deze collectie kunt u bezichtigen in onze fietsenwinkel in Cuijk. Ook heeft het merk prachtige transportfietsen in de collectie genaamd Grande Plus. Voor meer informatie over Pointer fietsen kunt u bij ons terecht in de winkel.

Alba

In 2011 besloot de voormalig sales manager van Gazelle om een eigen merk te starten. Alba focust zich op het rijplezier van de fietser. Zo maakt het merk moderne en lichte fietsen voor de beste fietservaring. Momenteel heeft Alba 2 e-bikes en 3 stadsfietsen in het assortiment. Al hoewel dit niet zo veel is als veel andere merken, garandeert het merk wel hoge kwaliteit. Dat is voor ons het belangrijkste principe bij een fietsmerk.

Popal

In 2020 sloeg het noodlot in Nederland toe. De corona uitbraak zorgde er voor dat veel leveranciers geen fietsen meer konden leveren. Daarom moesten we op zoek naar een goed merk om aan ons assortiment toe te voegen. Popal had de juiste modellen die we graag in onze showroom tentoon wilde stellen. Het merk heeft een ruim aanbod in e-bikes en stadsfietsen. Het merk heeft zich voor ons keer op keer bewezen door kwalitatief goede fietsen te leveren.

Bird bike

Recent aan ons assortiment toegevoegd is de Bird bike. Dit aparte model is onderhuids een prachtig staaltje technologie. Zo beschikt de fiets over een eigen app waarmee de fiets over functies beschikt zoals een alarm. Dit maakt het bijna onmogelijk om deze fiets te stelen. Ook heeft het model een Bafang achterwielmotor met enorm veel kracht. De geïntegreerde accu zorgt er voor dat het model een moderne en stoere look heeft. Wilt u een demonstratie of een proefrit? Kom dan gerust langs in onze werkplaats in Cuijk.

Burgers

Wij van Jacobs Rijwielhandel vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te fietsen. Ook mensen die minder goed te been zijn moeten de kans krijgen om te kunnen genieten met de wind in de haren. Burgers maakt dit mogelijk door modellen aan te bieden met een extra lage instap. Zo kan iedereen genieten van een prachtige fietstocht zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het op en afstappen!

Union

Om een breed assortiment aan stadsfietsen aan te kunnen bieden hebben wij het Hollandse merk Union aan de collectie toegevoegd. Union heeft goede stadsfietsen tegen een betaalbare prijs. Ook heeft het merk een aantal mooie transportfietsen. Daardoor is het merk de perfecte aanvulling voor ons bedrijf.

Dahon

Omdat wij bij Jacobs steeds vaker de vraag krijgen of we ook vouwfietsen verkopen hebben we besloten om het merk Dahon aan ons assortiment toe te voegen. We vonden het belangrijk dat de vouwfietsen van hoge kwaliteit waren aangezien hier vaak veel kilometers mee gemaakt worden. We hebben een aantal elektrische en normale vouwfietsen toegevoegd aan ons assortiment. Zo hebben we altijd een geschikte vouwfiets op voorraad.

Thompson

Het merk Thompson maakt prachtige fietsen. Het was dan ook geen lastige keuze om deze aan ons assortiment toe te voegen. Alle Thompson fietsen zijn bij ons te bezichtigen in de showroom. Ook voor een testrit op een Thompson fiets kunt u terecht. Vraag onze werknemers naar de mogelijkheden.

BFK

De naam van Bike Fun Kids geeft het voor een groot deel al weg. Zo vinden wij het belangrijk dat ook de kleine bestuurders veilig de weg op kunnen. Met BFK kunnen wij er voor zorgen dat kinderen een kwalitatief goede fiets krijgen om veilige kilometers te maken. Voor ons is dit het aller belangrijkste bij een kinder fiets. Uiteraard zien de fietsen er ook prachtig uit zodat de kleine de blits kan maken op school!

Terug naar blog